Det finns olika anledningar att låna pengar. Ibland finner man sig på en plats i livet där det egna kapitalet helt enkelt inte räcker till, eller så söker man helt enkelt medel för att förhöja sin befintliga livsstandard, i form av till exempel renovering eller ombyggnation, som även kan vara ett nödvändigt ont. Oavsett den bakomliggande anledningen till att låna pengar, ska det vara fullt möjligt att göra just det när det behövs. Oavsett vad, finns Matchbanker till för att hjälpa oss med lån till bra ränta.

Det är än idag många som föredrar att besöka sin bank för att få det lånelöfte som krävs för att följaktligen få låna pengar, och det är heller inget konstigt med det. Idag finns en salig blandning av oseriösa ”banker” och låneförmedlare online som mest av allt skapar otrygghet för den som ämnar ta ett lån. Med svårbegripliga formler och med dolda avgifter som följer, avstår många helt enkelt från att chansa.

Danska Matchbanker har en vision om att göra det motsatta genom att så transparent som möjligt skapa tillit mellan oss låntagare och dem som låneförmedlare. Matchbankers mission är enkel att begripa och svår att missförstå - att helt enkelt göra den online-baserade lånemarknaden mer genomskinlig och rättvis för alla inblandade parter. De arbetar hårt för att underlätta för befintlig och blivande kund genom att alltid erbjuda en uppdaterad och informationsrik lista över de mest högaktuella och för stunden mest förmånliga lånen på marknaden.


Ansök

Låna pengar med betalningsanmärkningar hos Matchbanker

I officiell statistik från 2018 där man sammanställer personer med skulder hos Kronofogden står det klart att över 400.000 svenskar betalar av en aktiv skuld. Dessa siffror har sett ungefär likadana ut under de tre senaste åren och är en sanning vi måste acceptera. När man har aktiva skulder hos Kronofogden så är det nästintill omöjligt att ta ett lån. Men problemen fortsätter oftast också för personer som betalat sin skuld, men fortsatt lider av sina betalningsanmärkningar. Matchbanker har en annan syn och bemötande, där den som efter skuld gjort rätt för sig ska ha alla möjligheter i världen att låna till sitt drömhus, en ny bil eller sitt allra största fritidsintresse.

Matchbanker accepterar alltså låntagare med betalningsanmärkningar under förutsättning att det inte finns något kvarvarande skuldsaldo hos Kronofogden. Viktigt att tillägga är att det heller inte vid lånetillfället får finnas någon betalningsanmärkning som är yngre än 6 månader.

En fri, transparent och rörlig lånemarknad

Matchbanker förmedlar alltid de för stunden de mest förmånliga lånen, där du som låntagare har all frihet att välja villkor, belopp och varaktighet, skräddarsytt utefter egna personliga preferenser.

Om du söker ett mindre lån för uppgradering av cykelutrustningen eller bilreparationen, eller vill du ta ett större lån för utbyggnad eller altan? Då har du hittat helt rätt då Matchbanker erbjuder lånebelopp mellan 500-600.000 kronor. Du får också stora valmöjligheter i och med att de förespråkar frihet att betala tillbaka det lånade belopp över en tidsperiod som man själv anser vara rimlig. Därför avgör du som låntagare och väljer varaktighet på ditt lån mellan allt från 3-180 månader. Den effektiva räntan ligger på 2,95% - 47,64% och som låntagare måste man enligt lag vara 18 år gammal.

Låneexempel: Låna 20 000 kr i 60 månader. Uppläggningsavgift 595 kr. Administrationsavgift 19 kr./mån. Effektiv årsränta 27,59%. Totalt 35 202 kr.

Matchbanker kontakt

Matchbanker finns för närvarande i 13 länder: Sverige, Danmark, Norge, Spanien, Polen, Finland, Rumänien, Tjeckien, Kroatien, Tyskland, Frankrike, Portugal och Mexiko.

Du når Matchbanker enklast via epost: info@matchbanker.se

Matchbanker Omdöme

Matchbanker har fått ganska bra score hos Trustpilot och även bra omdöme hos Google recensioner.

Matchbanker omdöme

 

Ansök