Compari Privatlån upp tilll 600 000 kr

Att söka lån genom en lånjämförelse har flera fördelar. Du sparar tid, du får svar från flera långivare med en och samma ansökan och du slipper dra på dig många kreditupplysningar. Compari är just en sådan jämförelsesite som hjälper dig att hitta det bästa lånet för just dig, med en enda ansökning.


Med en UC-kontroll kan du få privatlån från upp till 40 olika banker via låneförmedlaren Compari. Sambla är ett välkänt företag som samarbetar med mäklaren. Med BankID kan du låna allt från 10 000 kr till 600 000 kr på mindre än två minuter. Konsoliderings- och refinansieringslån är idealiska

 • Lånebelopp 5 000 - 600 000 kr
 • Löptid 1 - 15 år
 • Ränta 2,95 - 25,90 %
 • Effektiv ränta 3,01 - 29,95 %
 • Utan UC Nej
 • Betalningsanmärkning Accepteras
 • Åldersgräns 18 år
 • Anslutna banker 40

 

Vad är Compari lån?

Compari är en jämförelsesite. Det innebär att de inte lånar ut pengar, utan förmedlar lån. Du ansöker till dem, men får svar från andra – och inte från en, utan från flera olika långivare. Detta med en enda ansökan, och med en enda kreditupplysning.

Om ditt lån blir beviljat hos flera långivare kan du i lugn och ro gå igenom dina lånerbjudanden, jämföra dem och välja det som passar dig bäst. Du kan alltså spara tid, pengar och dessutom slippa få många kreditupplysningar.

I samarbete med Sambla gör Compari det möjligt för dig att låna mellan tiotusen och 600 000 kronor med hjälp av en enda UC kontroll.

Hur fungerar Compari lån?

Hos Compari kan du ansöka om lån upp till 600 000 kronor, med en återbetalningstid på mellan 1 och 15 år. Ansökan tar endast fyra minuter, och du får sedan svar från 40 olika långivare. Om flera långivare erbjuder dig lån kan du sedan i lugn och ro jämföra de olika erbjudandena och välja det lån som passar dig bäst, till exempel det med bäst ränta eller det med bäst villkor.

compari lån upp till 600 000

Kan du spara pengar med Compari lån?

Ja, det kan du faktiskt göra. Det är dock viktigt att tänka på att ett lån kostar pengar, då det tillkommer ränta, vilket gör att ett lån i princip alltid blir en kostnad. Du betalar alltså tillbaka mer än beloppet du lånade.

Det finns dock många olika långivare, som erbjuder olika räntor. På så sätt kan du spara pengar genom att välja ett lån med en lägre ränta. Andra sätt att göra lånet billigare kan vara till exempel att låna ett lägre belopp, eller lösa hela lånet i förtid om man har möjlighet.

Compari gör det enklare att jämföra lån, och på så sätt även att spara pengar. Ansöker du genom Compari och blir erbjuden lån från flera långivare så kan du själv välja vilket lån du vill acceptera. Om du väljer lånet med längst ränta så blir lånet billigare än om du väljer ett med högre ränta. På det sättet kan Compari hjälpa dig att spara pengar på dina lån.

Vad innebär Comparis ränta?

Ränta är kostnaden för lånet. Ränta tillkommer alltid på ditt lån, och räknas ut i procent. Det innebär att ett större lån är dyrare än ett billigare, och betalar du av lånet snabbt så blir den totala räntan längre än om du betalar under en lång tid.

Räntan är ofta individuell, vilket innebär att sådant som din inkomst, anställning och övriga lån avgör vilken ränta du får. Efter ansökan och kreditupplysning får du veta vilken ränta du får.

Compari erbjuder rörlig ränta, och den är individuell. För att ge ett exempel så kan ett annuitetslån på 100 000 kronor under 9 år ha en nominell ränta på 5,50 procent och 0 kronor i uppläggningsavgift vilket ger en effektiv ränta på 5,64 procent.

Fördelar

Fördelar
 • Enkel och snabb ansökningsprocess
 • Svar från 30 olika långivare
 • Endast en kreditupplysning
 • Lån upp till 600 000 kronor
 • Kostnadsfritt
 • Inte bindande

Nackdelar

nackdelar
 • Hemsidan är inte särskilt informativ

Tänk på detta när du ansöker om Compari lån

När du ansöker om ett lån så finns det i princip alltid särskilda krav som behöver uppfyllas för att lånet ska kunna beviljas, och detta gäller även om man använder en jämförelsetjänst. Det är viktigt att hålla koll på dessa, eftersom lånet ändå inte kommer att beviljas om man inte uppfyller kraven – men en kreditupplysning kommer ändå att tas. Genom att undvika att ansöka om kraven inte uppfylls kan man helt enkelt undvika att få en onödig kreditupplysning.

Ofta är kraven till exempel att man måste vara minst 18 år, ha en fast anställning eller en viss inkomst, vara folkbokförd i Sverige och inte ha några betalningsanmärkningar.

Hos Compari är kraven till exempel att man ska vara minst 18 år gammal, ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år och inte ha haft någon skuld hos kronofogden de senaste 6 månaderna.

Är Compari lån bra?

Compari hjälper dig att jämföra olika lån, vilket i sig är väldigt bra. Det gör att du kan göra flera ansökningar på samma gång och spara både tid och pengar, samt slippa få många kreditupplysningar.

Med det sagt kan jämförelsetjänster fungera på olika sätt, ha olika villkor, samarbeta med olika många långivare och så vidare. De kan helt enkelt vara mer eller mindre bra, men Compari är bra på de flesta sätt.

De samarbetar med 30 olika långivare, vilket är mycket. De har en väldigt enkel och snabb ansökningsprocess och långivarna erbjuder dessutom ofta låga räntor, även om räntan är individuell och kan bli både högre och lägre.

Kontakta Compari lån

Mail: info@compari.se
Firstborn Aps
Toldbodgade 51, 3. TV
1253 Copenhagen K
Denmark
info@compari.se
CVR: DK35857575

Företagsnamn: Sambla AB

Org. nummer: 5569748378

AdressBox: 5300 102 46, Stockholm

Telefon: 0770-22 01 80

E-post: info@compari.se