Apex Finans – Låna från 5 000 – 600 000 kronor online

Att låna pengar online går idag snabbt och enkelt. En av de aktörer du kan ansöka hos är Apex Finans. De erbjuder lån online mellan 5 000 upp till 600 000 kronor på en löptid mellan 1-15 år. Detta är inget kreditinstitut i sig, utan verkar som en låneförmedlare online. När du väljer att ansöka om lån hos Apex Finans kommer ditt lån att prövas hos flera anslutna långivare. I och med detta kan valet av denna låneförmedlare ge dig större chanser till ett beviljat lån online.

Nedan läser du vidare om de fördelar och nackdelar ett lån förmedlat via Apex Finans kan medföra, samt vilka krav och regler som finns för att ansöka om lån.

Regler och villkor för att beviljas lån online hos Apex Finans

För att du ska kunna beviljas ett lån hos någon av de långivare som samarbetar med låneförmedlaren Apex Finans, finns det vissa krav du måste uppfylla.

 • Du måste ha en ålder av minst 18 år, samt vara folkbokförd i Sverige.
 • Minsta taxerade årsinkomst för att kunna beviljas ett lån via Apex Finans bedöms individuellt.
 • Ansökning med betalningsanmärkningar kan accepteras av vissa långivare.

Fördelar med att ansöka om lån via Apex Finans

 • Individuell bedömning av minsta taxerade inkomst, vilket gör att även du som har låg årslön kan komma att beviljas ett lån.
 • Låg åldersgräns.
 • Accepterar ansökan och beviljar lån med betalningsanmärkningar.
 • Erbjuder låneförmedling av lån utan UC för lån på mindre summor.
 • Låg effektiv ränta för personer med ordnad ekonomisk situation och som inte bedöms utgöra en kreditrisk.
 • Möjlighet att ansöka om samlingslån för att samla sina skulder till ett lån och få ned den totala månadskostnaden.

Nackdelar vid ansökan om lån via Apex Finans

 • Saknar relevant och ingående information på hemsidan.
 • Saknar ett brett utbud av olika anslutna långivare

Ansök om lån online med betalningsanmärkningar

Att du kan ansöka om lån med betalningsanmärkningar hos Apex Finans är en stor fördel. Dock innebär detta också ett större ansvar, då du redan bevisligen har problem med din ekonomi. På Apex Finans vet de dock att en persons ekonomiska situation kan förändras snabbt, och att det kan finnas giltiga anledningar till att dra på sig betalningsanmärkningar.

Att tänka på är dock att de enbart erbjuder lån med betalningsanmärkningar, då det inte existerar något kvarstående skuldsaldo hos kronofogdemyndigheten.

Låna pengar utan UC via Apex Finans låneförmedling

Idag är det mycket populärt att låna pengar utan UC, vilket också i realiteten är en stor fördel. När du ansöker om lån utan UC via Apex Finans, kommer dessa enbart att inkludera de mindre lånen som kallas sms-lån. Här handlar detta då om att de använder sig av Creditsafe för kreditupplysning av alla lån under 10 000 kronor.

När det gäller ansökan om privatlån över detta belopp använder de sig av UC, vilket då medför att du får en kreditupplysning som kan ses av andra långivare i händelse av vidare ansökningar hos olika banker och kreditinstitut.

Hos Apex Finans kan du samla dina lån

Rent generellt sett så erbjuder de långivare som är anslutna till Apex Finans en mycket konkurrenskraftig ränta. Med det sagt kommer det finnas många som sitter med små och dyra lån, vilka kan ansöka om ett samlingslån.

I och med det kan du slippa betala mera i ränta och avgifter än du behöver. Detta samt att du många gånger kan få en avbetalningstid som blir längre och medför en lägre amorteringskostnad, gör Apex till ett bra val för många låntagare.

Utbetalning samt ränta och avgifter

När det gäller de små lån utan UC som kan beviljas, kommer dessa att kunna utbetalas genom direktbetalning. Detta kan ske alla helgfria dagar mellan Mån-Fre. Du som har beviljats lån innan 13.30 får dina pengar samma dag, medan lån beviljade efter 13.30 utbetalas dagen efter.

När det gäller ränta och avgifter på lån kommer Apex Finans erbjuda lån med en ränta mellan 2,95-24,99 %. Övriga avgifter såsom avi eller förseningsavgifter regleras av varje enskild långivare ansluten till Apex Finans.

Så ansöker du om lån via Apex Finans

Det är enkelt att ansöka om lån online mellan 5 000 kronor upp till 600 000 kronor hos Apex Finans.

Låneansökan sker alltid online via ett tydligt och lättförståeligt formulär. Du behöver enbart fylla i de mest nödvändiga personliga uppgifterna, som alltid hanteras säkert via ett krypterat system.

Låneansökning hos Apex Finans - låna pengar direkt online

När du ansöker om ett mindre lån utan UC, kommer du att för svar direkt. För lite större lån kan det ta mellan 1-2 dagar innan dessa har beviljats eller att du fått svar från anslutna långivare.

Sammanfattning av låneförmedlaren Apex Finans

För att sammanfatta det hela erbjuder Apex Finans möjligheten till både små och stora lån online till alla som har behov av detta. De erbjuder också en förhållandevis bra ränta. Här har du som vill samla dina dyra lån till ett, chansen att få en bättre ekonomisk situation.