Advisa lån

Behöver du låna pengar men tycker att det mest känns som en djungel med bankernas alla erbjudanden? 

Eller har du redan ett eller flera lån som du betalar en för hög ränta på? Ja, hur mycket ska man egentligen behöva betala i ränta? Kanske vill du ha ett hopbakslån där du samlar lån och dyra krediter?

Advisa är en låneförmedlare som snabbt hittar rätt lån åt dig, oavsett om det handlar om ett nytt lån eller om att samla lånen hos en långivare. Enkelt och riskfritt!

Antal långivare

0

Låt långivarna tävla om dig hos Advisa!

Advisa lån erbjuder en smart tjänst som gör att du med en enda ansökan kan få erbjudanden från upp till 32 långivare.

När bankerna tvingas att konkurrera om att låna ut pengar till dig kan du få så fördelaktiga villkor som möjligt.

Fördelar med Advisa lån

Nackdelar med Advisa lån

Så ansöker du om lån med Advisa

Fyll i ansökan hos Advisa.Advisa jobbar med många välbekanta storbanker och nischbanker med gott rykte.
Du kan ansöka om privatlån från 5 000 kronor upp till hela 600 000 kronor.
Även återbetalningstiden är flexibel och du kan välja att betala tillbaks lånet under 1 år ända upp till 15 år.

Teckna ett nytt lån eller samla nuvarande lån till en lägre ränta

När du vill teckna ett nytt lån kan du genom att använda Advisa försäkra dig om att du inte behöver betala en högre ränta än nödvändigt. Med tiden kan även den minsta skillnad i räntekostnad nämligen göra stor skillnad i plånboken.

Ännu tydligare blir fördelarna om du redan har ett eller flera lån. I de flesta fall betalar man i sådana lägen en alldeles för hög ränta. Det kan bero på att villkoren på marknaden har förändrats sedan du tecknade lånen eller så har du helt enkelt inte låtit bankerna tävla om dig ännu!

Dessutom är banken ofta villig att ge dig en bättre ränta om du samlar flera smålån till ett lite större lån eftersom det förbättrar din kreditvärdighet.

Tänk också på hur mycket smidigare det skulle vara att bara få en faktura istället för flera! Du får en bättre översikt och det är enklare att bara ha en enda återbetalningsplan att följa.

Det är bara några få uppgifter som behövs och det går riktigt fort. Glöm inte att ange om du vill lösa befintliga lån. Om du lägger till en medsökande ökar ni chansen att få en lägre ränta.

När ansökan kommer in gör Advisa en kreditupplysning och ber därefter de olika långivarna om ett erbjudande. Sedan följer du på datorskärmen eller på mobilen när de olika erbjudandena trillar in. Bara att välja och vraka!


Ansök

Omdömen om Advisa

Vad finns det för omdömen om Advisa? Det ska vi titta lite närmare på här.

Vi tittar bara hos seriösa aktörer som skriver om omdömen, exempelvis Google och Trustpilot. Framförallt kan vi läsa att Advisa är otroligt snabba och effektiva!

Hos Truspilot får Advisa hela 4.8 i betyg av 5 vilket är otroligt bra. Svårt att hitta några dåliga omdömen alls. Det som genomlyser Advisa recensionerna hos Trustpilot är just hur snabbatt och effektivt de behandlar låneansökningarna. 

advisa omdöme hos Trustpilot

Omdömena hos Google är något lägre, 4,3 i skrivande stund. Här hittar vi en del negativa recensioner som drabbats av någon otrevlig försäljare. Några klagar även på Advisas sätt att skicka ut reklam vilket de påstår strider mot GDPR.

Advisa omdöme Google

Vi rekommenderar er även att läsa vår artikel om lånejämförelse och bynk recension.