FinansMatch Låneförmedlare

Det finns otaliga lånjämförelse-siter idag som alla utlovar de bästa villkoren. Så vilka kan man egentligen lita på och vilken ska man välja för att få så bra villkor på sitt lån som bara möjligt? Vid en närmre titt på finansmatch och deras jämförelsetjänst visar de sig vara smidiga och upplevelsen är i sin helhet väldigt god. Du får möjlighet att låna pengar mellan 5.000 - 600.000 kronor, Finansmatch jämför lån utan säkerhet. Så hur skiljer Finansmatch sig åt mot internets alla övriga jämförelsetjänster?

När man ansöker hos Finansmatch gör man det helt gratis och med några få enkla steg. Man anger helt enkelt sitt för- och efternamn, E-post samt telefonnummer och sådan är processen att hitta det mest förmånliga lånet igång. Med en enkel ansökan förmedlas man till hela 38 långivare och får fritt fram att välja det förslag som motsvarar ens förväntningar och krav vad gäller belopp, generella villkor som räntor och avgifter, samt varaktighet. Den här delen av ansökan är den kanske mest spännande i och med att man under väldigt kort tid får mängder av förslag från olika långivare att välja mellan.

 
Finansmatch har ett samarbete med Advisa lån.

När man sedan bestämt sig för lån och långivare så skriver man sen på och får ta emot sina pengar. Det är faktiskt inte mycket svårare än så, vilket gör att helhetsintrycket och upplevelsen av finansmatch står sig betydligt bättre än upplevelser från andra, snarlika aktörer.

Ansökningen är 100% elektronisk – du får svar direkt

Något vida uppskattat hos finansmatch är att lånejämförelsen både är extremt smidig och 100 % säker. Och det är faktiskt en av jämförelsetjänstens tyngsta fördelar jämfört med liknande tjänster, att ens uppgifter är 100% konfidentiella och att informationen enbart används för att underlätta att hitta fram de bästa lånen som passar just en själv. I och med ansökan märker man också snabbt att långivarna som förmedlas endast är trygga och välkända aktörer, vilket ger en hög trygghetskänsla och bidrar till att helhetsupplevelsen är båda seriös och säker.

Lån trots betalningsanmärkning svar direkt

Fastän att du har betalningsanmärkning så kan du ansöka om lån hos Finansmatch och få svar direkt.

Vilken kreditupplysningstjänst använder sig Finansmatch av?

Finansmatch använder sig av UC, Upplysningscentralen. De tar endast 1 UC.

Nedan följer information om villkor och räntor du erbjuds från långivare via jämförelsetjänsten hos Finansmatch.

Lånebelopp: 5.000 - 600.000 kr

Att man har möjlighet att göra allt från mindre lån till större är väldigt uppskattat. Det spelar alltså ingen roll om man ska göra en kortsiktig investering eller låna mer pengar för ett åtagande som kräver mer medel.

Effektiv ränta: 2,95% - 29,27%

Den effektiva räntan är viktig att titta på och jämföra mellan de olika långivarna, då det kan variera mellan 2,95% - 29,27%. Här är det också viktigt att jämföra mot sina befintliga lån, eller tidigare lån för att få en bild av om räntan kontra beloppet är en bra deal.

Varaktighet: 12 - 180 månader

Det är självklart en enorm fördel att få möjligheten att själv avgöra vilken varaktighet man vill att ens lån ska ha. Mindre lån med lägre belopp kan oftast enkelt betalas av med lägre varaktighet, men man kan också tryggt veta att man får erbjudanden med betydligt längre varaktighet när man tar större lån och inte klarar av att betala av inom den absoluta närtiden.

Ålder: 18 år

Det är självklart inte möjligt att nyttja jämförelsetjänsten hos Finansmatch om man ännu inte fyllt 18 år. Att ta ett lån är ett åtagande finansiellt och kan därför självklart inte göras av personer som klassas som minderåriga.

Låneexempel:

100 000 kr med 9 års löptid, nominell ränta 5,64% och 0 kr i uppläggnings-/avi­­avgift blir den effektiva räntan 5,79%. Totalt belopp att betala: 127 764 kr. Månads­­kostnad: 1 183 kr fördelat på 108 betalningstillfällen.

Kan man rekommendera Finansmatch?

Svaret på den frågan är väldigt enkel: Ja!

Att man på ett sådant enkelt vis kan få låneförslag och jämföra lån utan säkerhet från hela 38 långivare på nolltid och att man har friheten att ta smålån och större lån med varierade räntesatser, gör att det blir ett väldigt attraktivt alternativ på en förmedlingsmarknad. Testa själv att göra din ansökan redan idag och upplev den enkelhet som är finansmatch.se!

 

Finansmatch kontakt

Lead Supply A/S
Paludan-Müllers Vej 40B
8200 Aarhus, Danmark