Företagslån utan säkerhet

Företagslån utan säkerhet för alla bolagsformer

När det gäller Företagslån så rekommenderar vi att gå in på vår systersida Företagslån utan säkerhet för information och fler recensioner om de bästa lånen för er som är företagare.

Oavsett om du har aktiebolag, enskild firma, handelsbolag eller ekonomisk förening så finns det massor av alternativ för företagslån utan säkerhet eller företagskrediter. Tidigare var företagslån och företagskrediter tillämpade mest för vad storbankerna kunde erbjuda, men nu finns det blixtsnabba utbetalningar, så snabbt som inom ett dygn och flera aktörer. Ni finner även företagslåneförmedlare  med en mängd olika långivare.

Trots betalningsanmärkningar finns det möjlighet att få företagskredit och företagslån. Många långivare använder sig inte av UC, listan över vilka långivare som använder andra kreditupplysningstjänster finner ni här!


corpia företagslån


Corpia är specialister på företagslån och här kan du låna upp till 3 miljoner. 

Begränsningarna är, endast AB, minst 1 årsbokslut registrerat och minst 2 miljoner i omsättning.creddo företagslåneförmedlaren upp till 10 miljoner

Creddo är en effektiv företagslåneförmedlare som erbjuder lån upp till 10 miljoner.

Endast 1 UC, ansök på 1 minut. Lägre ränta? Komplettera med borgensman eller balans- och resultaträkning
froda företagslån upp till 2 miljoner

Froda har lån till småföretag. Snabbt företagslån där du kan har pengarna på kontot inom 24 timmar. Lånegräns på 2 miljoner.

Krav: Svenskt registrerat företag, enskild firma eller AB.
Försäljning i minst 6 månader.ponture företagslan

Ponture är en företagslåneförmedlare med över 20 olika långivare. Lån upp till 10 miljoner.

Ponture kräver inte UC om du inte vill.