Wästgöta Finans – Låna upp till 300 000 kronor

Du som väljer en modern långivare för ett privatlån utan säkerhet, kommer alltid att få ett bättre skydd som låntagare. Vid valet av Wästgöta Finans är detta precis vad du får!

Här erbjuds snabb ansökan, snabba svar och ett mycket flexibelt privatlån. Wäsgöta Finans erbjuder privatlån utan säkerhet från beloppet 30 000 kronor upp till 300 000 kronor. Alltså inga små och futtiga lån, samtidigt som du heller inte kan finna det största privatlånet hos Wästgöta Finans. Hur som helst erbjuder Wästgöta en storlek på lån som passar de flesta låntagare. Vidare ser du hur enkelt och smidigt det är att låna och hur bra villkor och amorteringsplan du kan få hos Wästgöta Finans.

Julalånet är samma som Wästgöta Finans erbjuder. Wästgöta Finans ingår nämligen i Julakoncernen.

Grundkrav för att låna hos Wästgöta Finans

För att komma i fråga för ett privatlån utan säkerhet hos Wästgöta Finans måste du inneha en lägsta ålder av 18 år. Du måste också ha en fast taxerad inkomst. Utöver detta måste du också vara folkbokförd i Sverige. Hos Wästgöta Finans accepteras inte lån med betalningsanmärkningar. För att kunna beviljas ett privatlån utan säkerhet får du inte ha varken betalningsanmärkning eller skulder hos Kronofogden.

julakoncernen Wästgöta Finans Julalånet

Wästgöta Finans – Bisnode kreditupplysning

För att göra det så fördelaktigt som möjligt för sina låntagare, använder sig Wästgöta Finans av Bisnode kreditupplysning. Detta ger dig, som låntagare, fördelen av att inte få en registrerad kreditupplysning som kan ses av andra banker och kreditinstitut. Helt enkelt kommer denna kreditupplysning inte ligga dig i fatet för eventuella framtida lån.

Så ansöker du om lån

Att ansöka om ett privatlån utan säkerhet mellan 30 000 kronor upp till 300 000 kronor hos Wästgöta Finans är mycket enkelt och smidigt. Här sker hela din ansökan online och kan vara klar att skicka in på bara några minuter.

Det första du gör är att välja lånebelopp och bestämma den löptid du vill ha på ditt lån. Efter detta får du fylla i ditt namn och personnummer samt bankkonto och andra uppgifter som efterfrågas, för att sedan legitimera dig med BankID. Snabbare och enklare kan det inte bli. Här får du också svar direkt och så fort din ansökan har fått godkänt kommer pengarna att betalas ut till angivet bankkonto.

Vissa gånger kan en begäran om inkomstbekräftelse via Kreditz göras. Detta tar mindre än en minut och är helt säkert. Detta är något Wästgöta Finans gör för att skydda sina låntagare. Wästgöta Finans gör alltid individuell bedömning av din fasta inkomst.

Wästgöta Finans samarbetar med Jula genom att erbjuda Julalånet som du kan läsa mer om hos Dittprivatlån.