Ferratum Prime Loan - Ferratum lån upp till 200 000

Introduktion till Ferratum Prime Loan

En av de långivare och kreditinstitut som varit med under många år är Ferratum. De har alltid erbjudit en rad olika seriösa och oftast mycket fördelaktiga lån och krediter. Idag erbjuder de allt från snabblån och privatlån till företagslån. Här ska det handla om produkten som bär namnet Ferratum Prime Loan, vilket kan beskrivas som ett privatlån utan säkerhet. Här handlar det om ett lite annorlunda lån där du slipper uppläggningsavgift. Dock kommer minsta lånebelopp att vara 46 000 kronor för att sedan maximalt ge lån på upp till 200 000 kronor. Helt enkelt ett lån för alla de som behöver en medelstor summa pengar för olika ändamål.

Låna upp till 200 000 kronor på upp till 144 månader

Vid valet av Ferratum Prime Loan kan du alltså låna mellan 46 000 kronor upp till 200 000 kronor på 144 månader. Detta är då något som kallas för ett blancolån. Ett Privatlån utan säkerhet är ett lån där du själv som låntagare är säkerheten för lånet. I grund och botten betyder detta att du beviljas ett lån baserat på din taxerade inkomst. Här kommer givetvis du som inte betalar tillbaka ditt lån kunna få en betalningsanmärkning, varvid det i ett senare skede kan handla om en eventuell utmätning av saker som innehar ett visst värde.

Dock kommer du som beviljas ett lån hos Ferratum alltid genomgå en kreditkontroll vilket betyder att de sett att din betalningsförmåga kan klara att hantera ett Ferratum Prime Loan. Ferratum är aktiva både i Sverige och Norge.

Ferratum lån fördelar

Nedan ser du några fördelar med Ferratum Prime Loan:

Ferratum lån nackdelar

Några nackdelar med Ferratum Prime Loan: 

Kreditupplysning hos Ferratum Prime Loan

För att du som låntagare ska få en säkerhet och ett bra lån, tas det alltid en kreditupplysning på alla snabblån, privatlån och bostadslån. Detta är givetvis också för att långivaren ska känna sig säker samtidigt som de också uppfyller kraven på den svenska lånemarknaden.

Ferratum är kontrollerat och godkänt som långivare av Konsumentverket och Finansinspektionen. Vid ansökan av Ferratum Prime Loan kommer du att belastas med en kreditupplysning från UC. Detta betyder att du får en registrerad kreditupplysning som även kan ses vid ansökan av andra lån.

Ferratum Prime Loan – Vem kan låna & Medlåntagare

Hos Ferratum Prime Loan finns det villkor och regler som ställer krav på alla som vill ansöka om ett privatlån utan säkerhet. Här gäller följande. För det första kommer detta att vara ett personligt lån, där det inte går att använda en medlåntagare. Givetvis är det inget hinder att någon annan står för ett lån om de beviljas, vilket egentligen är samma sak som att vara medlåntagare.

Ansök och få svar direkt

För alla som ansöker om Ferratum Prime Loan på måndagar till fredagar, kan detta göras mellan 09.00 till 17.00. Ansökan på lördagar kan beviljas mellan 10.00 till 17.00. Vid ansökan under Ferratums öppettider får du svar direkt. Vid ansökan måste du identifiera dig med BankID, vilket ger en mycket hög säkerhet vid ansökan om Ferratum Prime Loan.

Ränta och avgifter

Ränta och avgifter fastställs efter individuell kreditprövning. På Ferratums sida kan du dock göra en preliminär kalkyl för att se vilka kostnader du tar på dig innan du ansöker om ett Ferratum Prime Loan. Räntan på detta privatlån varierar mellan 8,24 – 12,62% vilket baseras på lånets storlek, löptid och din individuella betalningsförmåga. Utöver ränta tillkommer ingen uppläggningsavgift. Dessutom kan du helt slippa aviavgifter genom att skapa betalning via autogiro.

Utbetalning av Ferratum Prime Loan

Efter att du fått ett Ferratum prime Loan beviljat, måste du återigen godkänna och verifiera samt säga ja till detta med ditt BankID. Detta för att utbetalnings ska kunna göras till angivet bankkonto. Här sker betalning direkt till SEB, handelsbanken, Swedbank och Nordea under Ferratums öppettider. Vid bankkonto i annan bank gäller maximalt 1 bankdag innan pengarna syns på kontot efter ett beviljat och godkänt lån.

Samla alla små skulder med Ferratum Prime Loan

Ibland kan det vara så att en låntagare redan sitter med många små och dyra skulder. I och med detta betalar denne mera ränta och en högre månadskostnad än nödvändigt. När det talas om samlingslån brukar detta gäller lån upp till 600 000 kronor. Hur som helst behöver du aldrig uppge vad du lånar pengar till hos Ferratum. Är det då så att du ser att detta kan användas som ett samlingslån för att få ned dina dyra månadskostnader. Ja, då kan valet av Ferratum Prime Loan vara perfekt.