Moank lån

Fakta om Moank lånet

Moank är en seriös långivare med privatlån på mellan 25 000 och 600 000 kronor utan säkerhet. Tack vare innovativa lösningar kan Moank erbjuda extra låga räntor. Bland annat kan du ansluta din arbetsgivare för att få ett billigare lån.

Lägre ränta

När du lånar pengar av Moank har du möjlighet att bli få en riktigt låg ränta. Detta beror på minst fyra saker:

Din betalningsförmåga i fokus

Du kan låna mellan 50 000 och 250 000. När du ansöker undersöker Moank din betalningsförmåga och kreditvärdighet för att kunna ge dig en så låg ränta som möjligt.

Man är rätt så innovativa genom att använda Instantor för att få insikt i kontohistoriken. Eftersom Moank hanterar data i en skyddad miljö och använder samma teknik som bankerna är detta inget att oroa sig för. Tvärtom – det är ytterligare en möjlighet för dig att få ner dina lånekostnader.

Om du vill kan du ha en medlåntagare för att öka chansen att få lån och dessutom få ännu bättre lånevillkor.

Anslut arbetsgivaren

En annan sak som gör Moank unik är möjligheten att ansluta din arbetsgivare. Det gör att du kan få en ännu lägre ränta eftersom risken för du ska bli sen med en inbetalning minimeras till nästan noll.

Om du ansluter din arbetsgivare görs ett nettoavdrag på din lön varje månad. Förutom att du får bättre villkor på lånet är det också praktiskt eftersom du inte behöver fundera på återbetalningen. Det går per automatik kan man säga.

Många arbetsgivare är redan anslutna till Moank. Detta syns i samband med att du ansöker. Ifall din arbetsgivare inte redan är ansluten kan Moank ordna så att den blir det. Det fungerar både för privata och offentliga arbetsgivare. Det enda kravet är att arbetsgivaren har minst 100 anställda. Ansök kostnadsfritt för att ta reda på om din arbetsplats är ansluten!

Privatlån med betalningsanmärkningar

Moank är en av få långivare som erbjuder privatlån trots betalningsanmärkningar. Du kan ha upp till två betalningsanmärkningar och ändå teckna ett blancolån. Det viktiga för långivaren är att se att du har möjlighet att betala tillbaks lånet. Därför gör man två kreditupplysningar – en via UC och en via Creditsafe. Däremot får du inte ha haft någon skuld hos Kronofogden de senaste 12 månaderna. Du kan ansöka online för att få svar direkt!

Kundtjänst

Moank har öppet vardagar mellan 09:00 och 17:00. Om du har frågor är det enklast att kontakta dem via chatten på hemsidan. Du kan även nå kundtjänst på telefon 08-520 059 55 och på e-post info@moank.se.

På hemsidan finns en avdelning med vanliga frågor, där du får svar på det mesta om lånet.

Om Moank

Moank AB erbjuder privatlån och kreditkonton i Sverige och har sedan 2017 tillstånd från Finansinspektionen.

Denna långivare är en del av CMI Group AB. Det är ett investmentbolag som investerar i små- och medelstora bolag i Sverige. Totalt arbetar mer än 500 personer i investmentbolagets olika verksamheter.

Vårt omdöme

Vi upplever Moank som en mycket seriös långivare som gör allt för att du ska kunna låna till så låg ränta som möjligt.

Detta är möjligt tack vare smarta sätt att bedöma din ekonomi. Precis som för många andra privatlån sätts räntan alltid individuellt. Till skillnad från många andra långivare nöjer sig dock Moank inte med individuell ränta utan man har letat efter nya sätt att få ner lånekostnaden. En av metoderna är att möjligheten att ansluta arbetsgivaren. Det minskar risken och ger dig lägre ränta.

Dessutom tar man in kontohistorik via Instantor, vilket gör att du kan få ännu bättre ränta om du har god ekonomi.

Lånebeloppen täcker de flesta behov: 50 000 till 250 000 kronor. Med en ränta som börjar på 3,75 procent är det att betrakta som ett billigt privatlån.

Fördelar med Moank

Nackdelar med Moank

Tips! Kika även på Zmarta lån!