NextFinance – Ansök om lån mellan 5 000 och 600 000 kronor hos flera långivare

Idag finns det många stora låneförmedlare, där du kan ansöka om lån hos ett flertal välkända och seriösa långivare. En av dessa är NextFinance, som erbjuder mycket bra möjligheter och en bra service. Hos denna låneförmedlare finns det möjligheter att låna allt mellan 5 000 kronor upp till hela 600 000 kronor, där du kan välja återbetalningstid mellan 1 till 18 år. NextFinance ägs av och är ett varumärke under Freedom Finance Kreditservice AB, och är en godkänd samt kontrollerad långivare av både Konsumentverket och Finansinspektionen.

Hos NextFinance erbjuds det som kallas för lån utan säkerhet, eller blancolån, vilket betyder att du enbart lånar på din kreditvärdighet samt din taxerade inkomst. Detta är ett av de perfekta valen för alla som vill köpa något som har ett högt pris med valet av bästa sätt att avbetala. Det kommer också att vara ett mycket bra val för alla som vill samla sina små och dyra lån.

 

Regler och villkor för att beviljas lån online hos NextFinance

Alla de som använder låneförmedlaren NextFinance, kommer att ansöka om lån hos över 20 olika låneförmedlare på samma gång. Vissa av dessa har individuella krav på de som söker, men nedan ser du de generella kraven som gäller för att kunna beviljas lån via Next Finance:

 • Den som ansöker om lån online måste inneha en ålder av minst 18 år.
 • Du får inte ha några betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden.
 • Sökanden måste inneha ett svenskt personnummer.
 • För att beviljas lån måste du vara folkbokförd i Sverige.

NextFinance – Fördelar med denna låneförmedlare

 • Du ansöker om lån via en, av Finansinspektionen och Konsumentverket, godkänd låneförmedlare.
 • Låg åldersgräns för att få låna.
 • Ingen uppläggningsavgift för beviljade lån.
 • Kostnadsfri ansökan.
 • Erbjuder jämförelsevis låga räntor till personer som beräknas utgöra en låg kreditrisk.
 • Ansök om lån hos över 20 långivare med bara en ansökan och en kreditupplysning.

Nackdelar med låneförmedlaren NextFinance

 • Beviljar ej lån med betalningsanmärkningar.
 • Inga utbetalningar på helger.
 • Erbjuder inte lån utan UC.

Vissa långivare beviljar och accepterar lån online med betalningsanmärkningar

Idag är det många långivare som accepterar lån med betalningsanmärkningar. Här är vi säkra på att många av de långivare som är anslutna till låneförmedlaren Next Finance, själv och när de är anslutna till andra vissa gånger godkänner lån med betalningsanmärkning. Hur som helst har NextFinance bestämt att de inte ska erbjuda denna typ av lån online.

Låna utan UC – Next Fiance tar kreditupplysning från UC

Hos många långivare och låneförmedlingar är det idag populärt att erbjuda lån utan UC. NextFinance erbjuder inte lån utan UC. Detta kommer dock inte att beröra den största delen av alla som ansöker om lån via NextFinance, då lån utan UC normalt sett enbart erbjuds på så kallade sms-lån som understiger 10 000 kronor. När du ansöker om lån hos NextFinance så kommer du dock att lämna din ansökan till över 20 olika långivare, där det enbart kommer att tas en kreditupplysning.

NextFinance ger dig möjligheten att samla lån

För alla de som har många små och dyra lån med höga räntor och avgifter, kommer NextFinance att vara ett mycket fördelaktigt val. Här kommer det då att vara perfekt att ansöka om ett så kallat samlingslån online, även kallat hopbakslån. Detta är ett lån där du lånar en större summa, med anledningen att du ska betala av alla små och dyra lån du har.

Resultatet av detta blir att du står med ett lån där du får en lägre ränta och många gånger en bättre avbetalningsplan. I och med att de erbjuder lån upp till 600 000 kronor, finns det många som kan samla sina skulder och tjäna på att ansöka om lån online via denna låneförmedlare.

Utbetalning, ränta och andra avgifter

Hos denna låneförmedlare erbjuds inte direktutbetalning. Det sker heller inga utbetalningar på helger. Den ränta som erbjuds är mycket förmånlig för alla de som inte utgör en hög kreditrisk. Här erbjuds en ränta mellan 2,95 % upp till 39,50%. NextFinance erbjuder gratis låneansökan online och på beviljade lån tillkommer ingen uppläggningsavgift.

NextFinance erbjuder enkel och snabb ansökan

Det är enkelt och snabbt att ansöka om lån online hos NextFinance. Du väljer belopp och amorteringsplan och fyller i de uppgifter du tillfrågas om. Efter att du fått dina svar från över 20 långivare, väljer du det bästa alternativet för din situation. Efter undertecknat avtal betalas pengarna ut till anvisat konto inom 1-5 dagar.

 

Vilka banker samarbetar NextFinance med?

Nextfinance samarbetar med:

Swedbank, SEB, Bank Norwegian, Avida Finance, OPR Privatlån, Cashbuddy, Komplett Bank, Sevenday, Credway, Lendify, BlueStep Bank, Marginalen Bank, Ikanobank, ICA Banken, Santander Consumer Bank, Resurs Bank, Forex Bank, Nordax Bank, Collector Bank, RE:Member, Konsumentkredit, Big Bank, Credento, Credex, Svea Ekonomi, Moneygo, Wasa Kredit, Villabanken och Lån och Spar Bank.

Sammanfattning av NextFinance låneförmedling

I och med att NextFinance står under välkända Freedom Finance, vet du att du har att göra med en seriös låneförmedlare. Här har alla som inte har några betalningsanmärkningar chansen att låna 5 000 upp till 600 000 kronor på upp till 18 år. Bra alternativ för alla som vill samla sina små och dyra skulder till ett smartare alternativ.