Se upp för Blank UC och speciellt för SVEA inkasso

Se upp för Blank UC och speciellt för SVEA inkasso

Så hände det, en parkeringsbot fastän att jag betalat parkering och lagt parkeringsbiljett i rutan. Ändå låg en parkeringsbot i rutan som jag sedermera skulle bestrida.

Eftersom jag bestridit boten så gick ärendet vidare till Svea inkasso efter att de hävdat att jag inte kunde bestrida boten då de anser sig ha rätt i fallet med tagna foton, ändå hade jag tagit foto på parkeringsbiljett och kontoutdrag då jag bestred boten.

I detta läget tänkte jag köra bluffen de åstadkommit med boten ner i botten och låta ärendet gå vidare till Kronofogden och bestrida det vidare eftersom jag anser mig ha rätten på min sida eftersom jag haft en giltig biljett för parkering.

Dock, ändrade jag mig för att jag inte orkade driva fallet vidare och betalade Inkasso hos Svea.

Nu var det här ur världen tänkte jag, endast 500 kronor fattigare eftersom jag betalat en bot och inkasso som jag egentligen inte skulle betalt.

De ringer och erbjuder mig olika sorters lån och jag tackar ja till en aktör som sedermera drar ut en kreditupplysning. I UC kreditupplysning som jag får kopia av via Kivra så har min kreditvärdighet sjunkit från 2% att jag skulle få problem att betala tillbaka inom 12 månad till hela 23% i sannolikhet att jag får betalningsproblem inom 12 månader.

Lån utan UC med många förfrågningar

Se verkligen upp för Svea inkasso!! Alla inkasso överhuvudtaget måste man se upp för. Jag fick förklarat att när någon gjort en blank kreditupplysning, en sådan blank kreditupplysning hos UC innebär att jag är rökt för lån i 12 månader, det spelar ingen roll om jag drar in över 1 miljon i vinst i min verksamhet, blank kreditupplysning innebär döden för att få lån under 12 månader via de långivare som använder UC som kreditupplysningstjänst.

Här är inte antalet förfrågningar det viktigaste. Absolut viktigast är att undvika blanka UC. Lån med låg kreditvärdighet går få, men se verkligen upp för inkasso!

De som erbjöd mig ett förmånligt lån, tappar mig nu som kund, kreditkortet hos dem betalas av direkt och avslutas.

Tips, är du ute efter en seriös låneförmedlare så rekommenderar vi att ta en titt på Axo kredit

Svea inkasso kontakt

Adress: Evenemangsgatan 31A, SOLNA
Telefonnummer: 08-735 90 00
Juridiskt namn: Svea Inkasso Aktiebolag
Org.nr:5562141423
Se mer på Eniro

Svea inkasso bluff

Svea inkasso ska man passa sig för! Många anser Svea Inkasso vara en bluff. Flera recensioner går läsa här på Reco eller här!

Vill varna stort för detta och håll er så lång borta från blank UC och Svea Inkasso som möjligt!

Då var det dags för Svea inkasso igen. Dags att sätta upp ett varningenstecken för Miss Hosting som använder sig av Svea Inkasso om de inte får betalning för webbhotellet. Medan andra företag endast stänger ner tjänsterna så har Miss Hosting valt att utan påminnelser och utan fungerande system (en uppsägning dagarna efter ser ut att verka gälla i deras system, men om du säger upp dagarna efter så kommer ändå fakturan gå till Svea Inkasso). Undvik och håll koll är vårt råd!

 

Tips, hitta nya sms lån

[adservice-comparison-feed]