Euroloan - kontokredit direkt, Lån med låg kreditvärdighet

Innehållsförteckning

Det finns få låneaktörer som erbjuder så många fördelar som Euroloan. Euroloan erbjuder en flexibel onlinekredit även för de med låg kreditvärdighet. Euroloan har sitt säte i Stockholm, men påbörjade sin verksamhet 2007 genom sitt moderbolag Mash Group Oyj. Krediterna sköts helt online av Euroloans kunder. Du kan låna mellan 2000 – 50 000 hos Euroloan dygnet runt. 

högkostnadskrediter
Kan innebära hög effektiv ränta

Fördelar med Euroloan onlinekredit

 • Lån trots betalningsanmärkning
 • Svar direkt och snabb utbetalning, direktutbetalning för dig som har Nordea
 • Betala tillbaka lånet mellan 1 månad – 5 år
 • Lånet fungerar precis som ett kreditkort, dvs betala bara när du använder krediten
 • Låga inkomstkrav, endast 100.000 kr/år
 • Nominell ränta som är relativt låg fr. 12,95% och flexibel löptid
 • Hantera krediten enkelt med BankID

Nackdelar med Euroloan onlinekredit

 • Lånen är ganska dyra beroende på vilka man jämför med
 • Ganska så många olika avgifter, kontrollera dem noga innan du tecknar lånet

Hur går ansökan till?

Euroloan har förenklat förfarandet för ansökan mycket. Det går bra att skaffa en buffert även om du inte behöver pengarna just nu, likt ett kreditkort. Så här ansöker du:

 1. Logga in med ditt BankID
 2. Fyll i dina uppgifter
 3. Acceptera dina kreditvillkor
 4. Gör uttag till bankkonto

 

Finansbolaget Euroloan är svenskt men har sina rötter i Finland där de varit verksamma sedan år 2007 och deras mål är att kunna erbjuda snabba och flexibla finanslösningar för privatpersoner. Deras verksamhet står under Finansinspektionens och Konsumentverket tillsyn för att du som kund ska känna maximal trygghet. De arbetar ständigt för att utveckla sig och vara ett ansvarsfullt och ärligt finansbolag. Dessutom arrangerar och donerar de pengar till olika miljöprojekt eftersom deras främsta ledstjärna är långsiktighet.

För den som behöver snabba och smidiga finanslösningar kan Euroloan vara ett bra alternativ. På dygnets alla timmar kan lånet bli beviljat och pengarna överförs direkt till ditt konto. Dessa online krediter på mellan 2 000 till 50 000 kr kan du sedan när som helst överföra till ditt bankkonto om behovet finns.

Lånevillkor för att ta sms-lån hos Euroloan

Du kan låna mellan 2 000 och 50 000 kr hos Euroloan dygnet runt och en av de sakerna som är speciellt och fördelaktigt är att du får låna pengar trots betalningsanmärkning. Euroloan vill att det ska kunna vara möjligt för de flesta att låna pengar i krisläge eller för att köpa något de annars inte kunnat. Det är också väldigt flexibelt att låna pengar hos Euroloan eftersom du får välja återbetalningstid mellan 30 – 90 dagar. Låneansökan tar bara några minuter att fylla i och svaret på ansökan kommer direkt, online krediterna kan sedan överföras direkt till ditt konto.

Lån med låg kreditvärdighet

Om du har låg kreditvärdighet så passar Euroloan ändå utmärkt, eftersom de ofta godkänner lån trots betalningsanmärkningar och låg inkomst.

Ränta och avgifter på snabblån och onlinekredit hos Euroloan

Hos Euroloan bestäms räntan individuellt efter din inkomst och årsräntan på lånet kan därför variera mellan 12,95 – 39,50 % och månadsräntan ligger omkring 1,80 – 3,29 %. Vissa avgifter följer också med lånet utöver räntan:

• Uppläggningsavgift 395 kr
• Aviavgift 49 kr/mån
• Uttagsavgift 40 kr

Krav för att låna pengar hos Euroloan

Euroloan är har blivit en populär långivare inom snabblån tack vare att de beviljar lån trots betalningsanmärkning. De har även ett lågt krav på inkomst, 100 000 kr per år vilket gör att många ansöker om snabblån hos Euroloan. Några få krav finns ändå för att bli beviljad att låna pengar:

• Är mellan 18 – 70 år gammal
• Har svenskt personnummer
• Innehar BankID

Om du är ute efter ett flexibelt och enkelt snabblån trots att du kanske har låg inkomst eller har betalningsanmärkningar är kredit hos Euroloan ett utmärkt val! Skulle du även ha svårt att få lån här så kan du prova på att ta ett lån med säkerhet.

Det kan vara bra att ha ett litet reservkapital att ta från om en oväntad finansiering skulle dyka upp. Exempelvis kanske bilen går sönder och behöver lagas akut eller så går tvättmaskinen sönder och behöver bytas ut. Ansök om online kredit hos Euroloan när du behöver akuta och snabba pengar!

Tips! Vad finns det för fördelar och nackdelar – Se Anyfin omdöme här hos ditt privatlån.

Kommentera