Nya SMS lån - Aasa Kredit

Uppdatering 2020: Aasa kredit blev inte långvariga i Sverige. De har överlämnat all sin låneverksamhet till Brixo AB

Ansök Brixo Snabblån här

Aasa Kredit tillhör vår kategori nya SMS lån och erbjuder smslån upp till 50 000 kr. En ganska så ny långivare på marknaden. Om du är ute efter ett lite större snabblån kan Aasa Kredit vara ett bra alternativ för dig, de erbjuder snabblån på mellan 10 000 och 50 000 kr och betalar ut pengarna inom 48 timmar om ansökan beviljas.

Lån med Creditsafe

Ett annat alternativ är att använda sig av Kreditkonto upp till 30 000 kronor. GF Money är en aktör som inte använder sig av UC, endast CreditSafe.

Se mera här!

På vår sida lån med Creditsafe hittar du alla långivare som använder Creditsafe kreditupplysning.

Smslån som beviljar alla

Riktigt så enkelt är det inte att det finns smslån som beviljar alla, men det finns smslån med mycket hög beviljandegrad. Har du däremot skuldsaldo hos kronofogden är det svårt att även få ett smslån också. Men många långivare för smslån beviljar betalningsanmärkningar, vilket gör att smslån kan beviljas till nästan alla. Se nedan vilka smslån du kan ta. 

Lånevillkor för att låna pengar hos Aasa Kredit

För att bli beviljad ett lån hos Aasa Kredit finns vissa krav och villkor. De utför alltid en kreditupplysning från Upplysningscentralen och godkänner inte betalningsanmärkningar. Däremot genomför de också individuella inkomst bedömningar istället för att ha inkomstkrav.

Följande krav finns för att få låna pengar hos Aasa Kredit:

  • Minst vara 20 år gammal
  • Fast inkomst av jobb eller pension
  • Folkbokförd i Sverige och inneha svenskt bankkonto
  • Inga betalningsanmärkningar

Avgifter och kostnader för snabblån direkt

Aasa Kredit erbjuder en årsränta på 29,9 % och lånen har en återbetalningstid på 24-36 månader, du kan också utan extra kostnad lösa lånet i förtid. Innan du godkänner lånet får du all information om räntekostnader, avgifter och andra utgifter. Förutom årsräntan tillkommer också dessa avgifter vid godkänt lån:

  • Uppläggningsavgift 490 kr
  • Administrationsavgift 20 kr/månad

Ansökningsprocessen för snabblån direkt hos Aasa Kredit

Det är enkelt och smidigt att ansöka om smslån hos Aasa Kredit och det utförs på deras hemsida. Du fyller i information som önskat lånebelopp och återbetalningstid och kan därefter se hur räntan, återbetalningsbeloppet och andra avgifter förändras beroende på vilket alternativ du väljer. Nästa steg är att fylla i information som personnummer, namn och mobilnummer, vidare adress och sist godkänner du att Aasa genomför en kreditupplysning. Om ansökan godkänns signerar du avtalet med BankID och pengarna kommer att sättas in på ditt konto inom två dagar.

Sammanfattning om Aasa Kredit nya SMS lån

Aasa Kredit Sverige är en del av Aasa Global Group som har sitt huvudkontor och bas i Estland. Aasa Global Group har fler dotterbolag i Finland, Polen och Baltikum som liknar Aasa Kredit Sverige. Att basen har sin plats i Estland spelar ingen roll för dig som slutkund eftersom pengarna ändå kommer från Sverige.

Om du är ute efter ett snabbt och smidigt smslån kan Aasa Kredit vara ett bra alternativ för dig som privatperson. Det är enkelt att fylla i ansökan under några minuter på hemsidan och svaret kommer inom kort, beviljas lånet kommer pengarna betalas ut inom 48 timmar. Vid problem eller frågor svarar Aasa Kredit inom minuter på deras kundsupport.

Läsvärt! Långivare som fallit rejält i betyg: Kolla in Anyfin recensionen hos Ditt privatlån