Ditt Privatlån tittar och undersöker alternativ bland låneförmedlare och låneinstitut för att ni ska kunna hitta de bästa alternativen för privatlån.

Fokus från början var att jämföra privatlån. Men vi började sedan intressera hos för att jämföra de bästa låneförmedlarna exempelvis och jämföra snabblån. Något som vi också börjat jämför är lån med Creditsafe. Så småningom kommer vi även jämföra de bästa kreditkorten och bästa kreditlånen.

Tänk på att inte använda lån för rädda sig ur ekonomiskt trassel, utan se till att uppfylla god kreditvärdighet. Studera alltid den effektiva räntan, samt villkoren. Har man kommit i ekonomiska svårigheter på grund av sin historia så är det synd att man måste straffas nu. Vi har skapat en sida om lån för alla som kanske kan hjälpa er i nutid!

Bakgrund

Jag som grundat Dittprivatlan.se började med webbutveckling redan när jag var 12 år, vilket innebär att jag har närmare 30 års erfarenhet av webben och internetmarknadsföring.

Eftersom jag jobbat mycket med SEO åt olika företag så ville jag se vad egna sidor kunde ge när mina kunskaper kombinerades och då startades Dittprivatlan.

Tanken är att Dittprivatlan alltid ska vara på låntagarens sida och ge de bästa möjligheterna för låntagare att få de bästa lånen.

För många år sedan satte jag mig själv i lite knipa med massa olika lån och utifrån den kunskapen vill jag förmedla och hjälpa med denna sidan istället för att stjälpa.

Vi anlitar även erfarna skribenter för copywriting och förstklassigt innehåll om olika lånemöjligheter. För att allt ska kunna gå runt ekonomiskt så får vi viss provision på de lån vi förmedlar. Vi har dock inte provision på alla lån vi förmedlar, det är viktigt för oss att förmedla de bästa lånen därför finns även en del med där vi inte får någon ersättning alls.

Många aktörer skriver ofta enbart om långivare de kan tjäna pengar på, här skiljer vi oss ifrån den stora mängden konkurrenter.

Vi vill presentera det bästa utbudet och samla all information som behövs och därför blir vi med tiden också bättre än de andra aktörerna.

Läs mer om tekniken och om hur information används i våra Allmänna villkor och Cookies.