Bra lån med låg ränta – Anyfin

Senast uppdaterad:

Anyfins smidiga process för att sänka räntan och få ett bra lån har vi testat på. Vi har bara positivt att säga om låneansökan hos dem, det finns dock vissa knep efter att du skickat in din låneansökan som vi ska gå igenom för att lyckas sänka räntan ännu mera hos Anyfin.

Vänta med att tacka JA direkt, ge låneansökan lite tid och försök att få dem att pressa ner räntan lite till. Var även noggrann med att alltid kontrollera den effektiva räntan mot den effektiva ränta du har idag. Den effektiva räntan ger helhetsbilden om lånet är bättre än nuvarande lån eller sämre.

Det är onödigt att sitta fast i lån med hög ränta, exempelvis kanske du har ett banklån med en ränta på 8-9% i en annan bank. Jag har ett sådant banklån i en annan bank och betalar 337 kronor i ränta varje månad. Per månad verkar det inte låta så mycket, men slår du ut räntan på ett år så får du en mycket bättre bild. Min totala ränta på detta lånet under ett år blir 4044 kronor och då börjar vi se en summa som är uppe i charterresor klass, eller nästan en månadshyra av boende, bilskatt eller försäkring. Låt säga att Anyfin kan sänka räntan till 237 kronor per månad, då behöver du istället betala 2844 kronor i ränta på ett år och sparar då 1200 kronor, bra pengar som du kan använda till andra saker.

Anyfin sänker kostnaderna på krediter och delbetalningar upp till 100 000 kr

Nya krediter kan du inte få hos Anyfin, utan krediterna du får hos Anyfin ska täcka de krediter du vill bli av med.

Använd rabattkoden adtraction100 för 100 kr avdrag på din första faktura. Koden är giltig till 31/8 och gäller endast nya kunder.

 

Anyfin ger ersättning för varje godkänd ny kund. För att en kund ska bli godkänd behöver den sökande uppfylla minst följande grundkrav där kreditprövning sker, UC:

- 18 år gammal och folkbokförd i Sverige
- Inte ha en betalningsanmärkning inom de senaste 12 månaderna eller aktivt skuldsaldo hos Kronofogden

Anyfin har en specifik målgrupp

  • 20-39 år gammal
  • En snittinkomst på 25.000 kr/mån
  • Bor i en liten till medelstor kommun
  • Har småbarn
  • Har en hyggligt bra finansiell situation med månadssparande och amorterar på sina lån.
  • De som tycker om att handla online och är relativt impulsiva.
  • De som har ett intresse för resande, skönhet, barn, inredning, hemelektronik och bilar

Klarna och Izettle veteraner

De som ligger bakom Anyfin kommer från Klarna och Izettle, vilket ger ett förhandsbevis på att de är erfarna vid Internet och användarvänlighet. Processen för lån hos Anyfin är den smidigaste vi provat på än så länge. Mycket bra lån! Läs mer här!

Nackdelar Anyfin

Den nackdel vi stötte på var att Anyfin inte kunde skicka ut e-fakturor då. Nu har Anyfin dock moderniserat och har en egen app, efakturor, samt autogiro.

Hur går låneansökan till?

Process för att sänka din månadskostnad på dina delbetalningar, kreditkortsfakturor eller privatlån

bra lån och låneansökan godkänd- ta del av vår Anyfin recension

Ta bara ett foto på din faktura eller ladda upp pdf faktura och skicka till Anyfin. Resten sköter Anyfin. Det är kostnadsfritt att testa tjänsten och det blir alltid billigare än vad du fått för erbjudande tidigare.

Använd rabattkoden adtraction100 för 100 kr avdrag på din första faktura. Koden är giltig till 31/8 och gäller endast nya kunder.

 

I snitt har Anyfin sparat mer än 50% i kostnader åt sina kunder. Vissa månader kan det vara extra många utgifter exempelvis under juletid och semestrar. Då erbjuder Anyfin en betalningsfri månad, denna betalningsfria månad kan användas när som helst under året. Du signerar tryggt och säkert med BankID när du har fått ett erbjudande.

Hela processen gick på 9 minuter från vi testade att skicka in pdf faktura och fick ett bra erbjudande som sänkte månadskostnaderna och effektiva räntan med 2,3%.

Sammanfattningsvis så är Anyfin ett mycket bra lån

Se mer här!

Rösta